The Time Now > Lokalne przedsiębiorstwa ostatnie recenzji

Lokalne przedsiębiorstwa ostatnie recenzji




Piotr L.
18 January 2015
Rena - Sklep wielobranżowy - Poznań

12345

Miła obsługa produkty do wyboru Totolotek jest i miła szefowa która dba o zaopatrzenie i czystosć w sklepie i w jego otoczeniu.

Dawid J.
14 January 2015
Gil Bartosz Gabinet Stomatologii - Chrzanów

12345

Byłem u doktora Gila ze strasznie bolącą górną piątką. Przyjął mnie szybko, zrobił rentgena i przeszedłem porządne leczenie zakończone implantem. Może gdyby to dr Gil leczył mi kanałowo tego zęba 20 lat temu dziś nie musiałbym mieć implantu, ale cóż. Cieszę się, że mam ząb jak własny! Polecam bo jestem wdzięczny!

Grzegorz G.
14 January 2015
Ld - Dom Dariusz Świątek - Grodzisk Mazowiecki

12345

Niestety, nie posiadam dobrego doświadczenia z tą firmą, ciężki kontakt, nie wywiązuje się z umów zawartych z wspólnotą, dość często zawyżane są faktury za naprawy, bardzo trudna współpraca na linii zarząd - administrator. Ogólnie nie polecam usług - lepiej rozważyć inną bardziej profesjonalną firmę zarządczą.

Marek K.
08 January 2015
Optyk-Obremski. Zakład optyczny - Toruń

12345

Nie polecam. Wprawdzie obsługa miła, ale ceny mocno wysokie. Warto porównać z innymi. Do tego to badanie niby darmowe, ale nie dość, że jest się skazanym na zakup drogich szkieł, to jeszcze źle jest wykonywane. Źle miałem dobrane okulary

Patryk Z.
04 January 2015
Piccolo Pizzeria Piotr Młodzianowski - Olkusz

12345

Bardzo dobre mięso często czas oczekiwania przekracza 10 minut ale jakość mięs i sosów rekompensuje czekanie przy nawet mniejszej cenie niż u konkurencji

Albert E.
03 January 2015
Użlis Nieruchomości Tczew - Tczew

12345

Polecam usługi biura

Krystian L.
31 December 2014
Klif Bar Tadeusz Fabiańczyk - Toruń

12345

Miła atmosfera w barze. Piłkarzyki, billard, stosunkowo tani alkohol, transmisje meczy i inne atrakcje. Bardzo mi sie podoba.

Anna W.
30 December 2014
Ars Dentis Gabinet Stomatologiczny Rafał Włodek - Krynica-Zdrój

12345

Z przykrością muszę stwierdzić, że nie polecam tego stomatologa. W ogóle nie liczy się z pacjentem. Miesiąc wcześniej zapisałam się na 29 grudnia na wizytę do dr W. Przebywałam w tym czasie w Polsce i bardzo mi na tym zależało. Udałam się na godzinę 14 zgodnie z ustaleniami. Otrzymałam informacje,iż mają awarie i jeżeli ja naprawią oddzwonią a jeżeli nie żeby zadzwonić 30 grudnia około godz 8. Tak zrobiłam, usłyszałam proszę dzwonić ok 14, o 14 prosili by dzwonić o 16, później o 18, następnie o 20. O 20 usłyszałam proszę zadzwonić za 10 min i dzwoniłam od 20.10 do 21 nikt nie odebrał. Dla mnie katastroficzne podejście do pacjenta. Rozumiem awarie się zdarzają ale takie zwodzenie pacjenta jest nie w porządku, nie polecam!

Darek S.
27 December 2014
U Hiszpana - Bar - Bydgoszcz

12345

jest ok.co wazne ceny eleganckie i jest cieplo

Leszek N.
23 December 2014
Autokomis Sprinter 2 - Żory

12345

Właściciel niesłowny, nierzetelny. Świetny kontakt przy zakupie zamienia się w koszmar już od następnego dnia. Zostałem oszukany, a że nie dopilnowałem zapisania ustaleń i obietnic, dzisiaj zostałem sam z problemami z autem. Proszę patrzeć bardzo uważnie o ile ktoś zdecyduje się na zakupy w tym komisie i na pewno proszę nie korzystać ze Stacji Diagnostycznej, gdyż i tam zostaniecie Państwo oszukani.

Bożena W.
22 December 2014
Użlis Nieruchomości Starogard Gdański - Starogard Gdański

12345

Polecam biuro, można im zaufać

Edward D.
19 December 2014
Japan Car Michał Orzechowski - Augustów

12345

4 lata temu kupiłem samochód i zawiodłem się .Oszukali mnie jeżeli chodzi o sprawność. Była uszkodzona skrzynia biegów. Zataili to.Teraz wiem że mogłem ich pozwać. Ponadto miałem problemy z tłumaczeniem.Mieli mi przesłać i nic czekałem i czekałem . W końcu sam to zrobiłem.Myślę że coś kręcili.A te teksty "nic nie stuka nic nie puka to między bajki.

Uczeń U.
16 December 2014
Bątkiewicz Hanna Zakład Fryzjerski - Krobia

12345

Wlascicielka wykorzystuje uczniów. Uczniowie zamiast do szkoły muszą chodzić na praktyki ;/ włascicielka ich do tego zmusza. Szkola nic sobie z tego nawet nie robi

Magda B.
15 December 2014
Level 5 - Lubin

12345

Bez wątpienia najlepsza firma w Lubinie.

Anna K.
09 December 2014
Prorok Mariusz - Studio fotografii cyfrowej - Bartoszyce

12345

Chałtura
potocznie, pejoratywnie: mało ambitna praca, zwłaszcza artystyczna lub naukowa, podjęta głównie dla zarobku i byle jak wykonana; również produkt takiej pracy.

Pasuje co do słowa, tak wyglądała nasza sesja, szczegóły zostawię dla siebie.

Justyna K.
09 December 2014
Kwiaciarnia Ewa Podłoga - Skierniewice

12345

Kiepska kwiaciarnia delikatnie mówiac. Zleciliśmy jej przygotowanie wystroju samochodu ślubnego, sali weselnej oraz bukietu dla panny młodej i świadkowej oraz 2 butonierek, co niestety okazało się być wielkim błędem. Podczas pierwszego spotkania właścicielka wydawała się być profesjonalną i kompetentną osobą, jednak to wrażenie okazało się być mylne, Pani Ewa zdaje się lubić wyłącznie klientów, którzy nie mają własnego zdania - pomimo mojej konkretnej wizji, niemal wszystko zrobiła po swojemu. Podczas kilku spotkań razem ustalałyśmy wszelkie szczegóły, właścicielka wszystko notowała, pokazała wazony i kompozycje kwiatowe, obiecała udekorować stół zgodnie z kolorem przewodnim wesela, nawet wybierałam kolor tiulu, który ma się znaleźć na stołach - teoretycznie wszystko było ustalone. W przedweselny wieczór, gdy rozstawiałam wizytówki na stołach, przyjechali pracownicy kwiaciarni, by przygotować wystrój sali. Po pierwsze - przywieźli okropne wazony (inne niż wybrane przeze mnie i męża). Podczas rozmowy telefonicznej właścicielka próbowała zrobić z nas obojga idiotów wmawiajac nam, że wazon, który nam pokazywała miała tylko jeden i że nie mogła nam obiecać takich wazonów. Po drugie, w wazonach miały się znaleźć białe kamienie, a pracownicy zaczęli wsypywać zupełnie inne (obiecali w sobotę rano wymienić je na inne, i tak faktycznie zrobili). Kwiaty zaczęli układać w inny, niż ustalony sposób, ale na szczęście tam byłam i poprosiłam, by zrobili tak jak miało być. To nie było dobre zakończenie dnia przed weselem, ale w dniu wesela miały się okazać dużo gorsze rzeczy. Bukiet panny młodej miał posiadać perełki (motyw przewodni wesela) oraz miał nie mieć kokardy. Niestety właścicielka zrobiła go po swojemu - być może na złość - zrobiła kokardę i nie dodała perełek, a róże, z których wykonany był bukiet, już nad ranem zczerniały (całe szczęście, że nie mieliśmy na poniedziałek zaplanowanej sesji zdjęciowej, podczas której chciałabym mieć bukiet ślubny!). Butonierka pana młodego została wykonana z jednej ogromnej róży, która po drugim tańcu nadawała się do kosza - złamała się, bo była zbyt ciężka i wielka. Wazony nie zostały wymienione, jedynie te kamienie. Wazony na stole młodych miały być ustawione w inny sposób. Na stołach nie został położony żaden tiul! Ani perełki i kamyczki w ustalonym kolorze. Generalnie z wcześniejszych ustaleń został zachowany jedynie rodzaj i kolor kwiatów. Jak można tak konkretnie wszystko ustalać z klientem a potem zrobić wszystko po swojemu? Do tego dochodzi fakt, że właścicielka próbowała naciągnąć mnie i mojego męża na kupno u niej świec na stoły po 30 zł za sztukę, gdy powiedzieliśmy że sami je kupimy i przywieźliśmy je pokazać, stwierdziła, że nigdy by takich nie kupiła (choć kolor i rozmiar był identyczny jak w tych sprzedawanych przez nią, długość palenia również wystarczająca) i próbowała nam wmówić, że przecież ona chciała je nam sprzedać po 6 zł za sztukę! Gdy namawiała nas na wypożyczenie kolejnych elementów ozdobnych, a ja odmówiłam będąc przekonana o tym, że mi się nie podobają i ich nie chcę, stwierdzała, że ja się nie znam - czyli nie można mieć własnego gustu i zdania? Pani Ewa nie lubi klientów, ktorzy wiedzą czego chcą. Szkoda, że nie powiedziała o tym na początku. Zdecydowanie odradzam tę kwiaciarnię i współpracę z tą panią. Nie zrobiła nic tak jak trzeba, a i pieniędzy zażądała sporo więcej, niż to było ustalone. Porażka.

Natalia .
26 November 2014
Optoland Salon Optyczny Ewa Banasiewicz-Banaszewska - Warsaw

12345

Pełen profesjonalizm. Pani Ewa dobiera oprawki dokładnie i skrupulatnie (uwzględniając karnację, kolor oczu, oprawę, kształt twarzy...) Przy tym widać, że lubi swoją pracę.
Jestem bardzo zadowolona w wizyty a po kilkunastu latach noszenia soczewek kontaktowych znowu polubiłam okulary. Polecam gorąco!

Iwan K.
15 November 2014
Kovdent Pracownia Protetyczna - Łomża

12345

Podaję aktualny nr.tel.600 371 034.
IWAN Kowtunowicz
tech.dentystyczny.
Pozdrawiam moich klientów (:

Krzysztof K.
13 November 2014
Architech Projekt. Pracownia projektowania architektonicznego - Sosnowiec

12345

Super współpraca,projekt wykonany wzorowo. Polecam 100%

Renata S.
08 November 2014
Usługi Kosmetyczne Aneta Sugier - Dąbrowa Górnicza

12345

Niestety nie polecam. Usługi na bardzo niskim poziomie, A właścicielka opryskliwa. Jak coś zepsują to na szybką poprawę nie ma co liczyć.

Ryszard 1.
06 November 2014
Wiktoria Centrum Ubezpieczeń - Ostrołęka

12345

SUPER OBSŁUGA.DOBRALI DLA MOJEJ FIRMY TRANSPORTOWEJ NAJLEPSZĄ OFERTĘ.PEŁEN PROFESJONALIZM

Konrad J.
30 October 2014
El Camino Sp. z o.o. - Warsaw

12345

Nie polecam współpracy ze spółką el camino.
Brak możliwości spotkania z zarządcą przez pół roku.
Reklamacja nie rozpatrzona przez 1,5 roku.
Uchwały pisane z błędami.
...itd

Joanna K.
27 October 2014
Apogeum Studio Urody Monika Kowalska - Warsaw

12345

Apogeum to miejsce, do którego wraca się z przyjemnością. To salon z prawdziwego zdarzenia. Takie miejsca już się nie zdarzają. Miejsca gdzie masz pewność, że ktoś nie zrobi ci krzywdy. P. Łukasz ma ogromny talent bo tylko on potrafi zrobić taki blond na mojej głowie. Nigdy się nie zawiodłam i tego Wam również życzę. Polecam

Artur J.
22 October 2014
Level 5 - Lubin

12345

Doskonałe reklamy w przystępnej cenie.

Wojciech S.
20 October 2014
Atend Andrzej Ryszard Tenderenda Przychodnia Stomatologiczna - Ciechanów

12345

Stanowczo odradzam! Brak jakiegokolwiek podejścia, nie słucha klientów, odwala "na sztukę". Podczas wizyty nie dał nic powiedzieć, bolało jak cholera i mimo tego że chce się coś powiedzieć- karze nic nie mówić bo mu przeszkadzam!! Strasznie opryskliwy przez telefon- powiedziałem że zadzwonię za chwilę bo z uszkodzoną jedynką nie mogę czekać tygodnia i muszę się zastanowić a w odpowiedzi usłyszałem: "nie dzwoń człowieku i nie zawracaj mi głowy"?

Katarzyna P.
17 October 2014
Wokacz Wiesława Gabinet Kosmetyczny - Nowy Sącz

12345

Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Gorąco polecam salon Pani Wiesi :).
K.Paniak

Gość C.
14 October 2014
Styl Salon Fryzjerski Ewa Janikowska - Chojnice

12345

Świetny salon, fajowa obsługa! Polecam!

Emilia M.
05 October 2014
Ela. Salon mody - Świnoujście

12345

Sklep na najwyższym poziomie ! Rewelacja !!! można tu znaleźć dużo wspaniałych kreacji nie tylko dla szczupłych pań, ale również dla tych szczęśliwych "wyrośniętych" :)
Przemiła obsługa doradzi i zaprezentuje ubrania, w których klientki wyglądają jak prawdziwe damy. Ceny przystępne.
jestem bardzo zadowolona z zakupów :)

Aneta L.
01 October 2014
Vision Studio Fryzjerskie Ewelina Wandor - Brzeszcze

12345

wysoka jakość produktów i profesjonalna obsluga polecam

Bartek U.
30 September 2014
Polan - Restauracja - Rzeszów

12345

Z głodu postanowiłem zajrzeć, ponieważ miałem po drodze. Nie miałem czasu na zastanawianie się wziąłem danie dnia.

Zupa jarzynowa z wielkimi kawałami kalafiora, zielonymi ziemniakami i ścinkami z kurczaka. Jak się nie patrzy co się je, to się da zjeść.

Na drugie danie trafił mi się "naleśnik po meksykańsku". Jak to zobaczyłem to pomyślałem że zwymiotuję. Naleśnik nasączony olejem, po bokach wypływa sos a z niego plamy oleju, jakby ktoś to polał olejem po bokach. Na to nawalone zwykłego sera i ketchupu marnej jakości. Wewnątrz sos z resztek. Całość ugotowana w mikrofali. Powinni to nazwać "naleśnik w tłuszczu z resztkami z mikrofali".

Spróbowałem, wyplułem, wyszedłem. Byłem bardzo głodny i nie dałem rady tego tknąć.

Zbigniew I.
22 September 2014
Trzeciak Wioletta Gabinet Stomatologiczny - Syców

12345

Pełen profesjonalizm i delikatność. Po wielu latach leczenia zębów u pani Doktor nie miałem nigdy żadnych uwag i zawsze wychodziłem z gabinety zadowolony. z resztą i ja i cała moja rodzina. Pozdrawiam.

Ewa N.
20 September 2014
Laguna Magdalena Skorek - Zduńska Wola

12345

Jestem od początku istnienia zakładu wierną klientką Pani Magdy, co oznacza, że jestem zadowolona z jej usług. To prawda, jestem bardzo zadowolona i polecam ten zakład innym. Pani Magda łączy w sobie kilka cech, które powodują, że człowiek po zabiegach fryzjerskich czuje się piękniejszy ale także zadbany i zrelaksowany. Mówię tu o sobie i panach z mojej rodziny, którzy także, choć o wiele rzadziej niż ja korzystają z salonu Pani Magdy. Pani Magda umie strzyc, zarówno na życzenie, jak i wówczas, kiedy potrzebuję porady w kwestii fryzury, umie rozmawiać, kiedy należy, w sposób nienachalny, umie milczeć, kiedy dzień jest nieodpowiedni na pogaduchy (i skądś wie, że dziś - lepiej tak...) Same superlatywy, mogłabym jeszcze długo, ale nikt aż tyle nie przeczyta.

Oszukany K.
11 September 2014
Biuro podróży Zych Travel - Zduńska Wola

12345

Szanowni Państwo!

Czuję się w obowiązku ostrzec wszystkich Państwa przed korzystaniem z usług biura podróży Zych Travel. W 2014r. wykupiłem wycieczkę, podpisałem umowę a przede wszystkim uiściłem opłatę. Na 3 dni przed planowanym wylotem, skontaktowałem się bezpośrednio z biurem, które organizowało mój wyjazd i wtedy zostałem poinformowany, iż nigdzie się nie wybieram, ponieważ Pani z biura Zych Travel NIE ZAPŁACIŁA za mój wyjazd. Próbując wyjaśnić sytuację w biurze Zych Travel, Pani poinformowała mnie, iż nie wpłaciła pieniędzy bo ich nie ma, natomiast w kolejnych dniach zaczęły przychodzić do mnie wezwania do zapłaty od głównego organizatora, a także kary za zerwane rezerwacje, ponieważ okazało się, iż Pani z biura Zych Travel dokonała na moje nazwisko kilka rezerwacji, po czym je natychmiast zrywała. Po ponagleniach zaczynały wpływać przesądowe wezwania do zapłaty, co zmusiło mnie do zgłoszenia całej sprawy na policję i do prokuratury. Tak właśnie zostałem bez pieniędzy, bez wyjazdu z problemami. Tak zostałem potraktowany w biurze ZYCH TRAVEL. W związku z powyższym apeluję do wszystkich Państwa – szanujcie siebie, swoje pieniądze i czas. Nie dajcie się oszukać !!!

Nieporozumienie N.
06 September 2014
Venus Studio Fryzjerskie Izabela Kania - Olkusz

12345

Byłam tam dwa razy i chyba juz nie pojde. Za pierwszym razem bylo wszystko okej poniewaz obslugiwala mnie jak sie nie myle pani Iza, natomiast nastepny raz to koszmar. Chodzi mi o pania moze okolo 40 lat, w kucyku sredniej dlugosc (na marginesie strasznie śmierdziala papierosami). Nie wiem czy jest ona profesjonalna fryzjerka czy kompletna amatorka, jakby wziętą z ulicy ale z fryzjerstwem chyba nie ma nic wspolnego. Dlaczego tak pisze? Prosta odpowiedz: nie potrafi polozyc jednego koloru farby co dla mnie jest jakims nieporozumieniem. Zaczela nie tak jak trzeba, farba byla za krotko, na mojej glowie powstaly pasemka. Przykro mi ze jestem az tak rozczarowana. Pierwszy raz spotkalam sie z takim nieprofesjonalizmem co wg mnie nie powinno w tym Studio wogole zaistniec. Nie oceniam tutaj kazdej pani ktora jest tam fryzjerka ale ta jest na poziomie stazystki ktora myje tylko wlosy... Nie polecam tej pani, niestety nie znam jej imienia. Dla mnie strata czasu, pieniedzy a przede wszystkim zupelnie nie osiagniety efekt koncowy! Oby mniej takich "fryzjerek"!

Dan I.
05 September 2014
Dent-Med. Lecznica stomatologiczna. Olton A. - Legionowo

12345

Nie polecam. Tak jak w pewnej klinice w Warszawie, po usunięciu ósemki nie ma żadnych powikłań. Natomiast tu, lekarz już z góry wie, że takowe nastąpią, więc przepisuje receptę. W razie spóźnienia się z jej wykupieniem puchnie twarz, a towarzyszy temu astronomiczny ból. Przyjmowałem Ketonal, dawkowałem regularnie co osiem godzin, zgodnie z ulotką. Dolegliwości łagodniały, jednak w dalszym ciągu istniały. Po pewnym czasie organizm na tyle się uodpornił, że już po czterech godzinach astronomiczny ból powracał. Musiałem przyjmować silny psychotrop Torecan, ażeby jakoś z tym żyć. Reszty leków z recepty nie pamiętam. W każdym bądź razie nie polecam tej placówki. Koleżanka ma obecnie podobny problem.

Milena R.
01 September 2014
Apteka Pod Paprocią - Szczecin

12345

Bardzo miła obsługa.Polecam!

Adam G.
01 September 2014
Apteka Pod Paprocią - Szczecin

12345

Bardzo lubie chodzic do tej apteki. Zawsze dostane tu to czego akurat potrzebuje..Polecam!!

Paulina weronika P.
22 August 2014
Krzyś Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Krzysztof Pakmur - Starogard Gdański

12345

Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Krzysztof Pakmur to firma ,która jest uczciwa i zawsze możesz liczyć na jej pomoc . Pojazdy ,które są przeznaczone do sprzedaży przez tą firmę to pojazdy bardzo dobrej jakości ,które służą przez wieki.

Polecam !!!

Klientka P.
17 August 2014
Nicole Salon Fryzjerski Magdalena Konieczna - Pruszcz Gdański

12345

Skuszona dobrymi opiniami postanowiłam ściąć i uczesać w firmie Nicole Salon Fryzjerski włosy.
To co mnie spotkało jest nie do opisania... Pani M z zero profesjonalizmu, kreatywności i umiejętności, w czasie 2 godzin nie potrafiła stworzyć niczego! Włosy miały byc pocieniowane a nie krzywo przycięte! Fryzura ślubna beznadziejna...żeby Pannę młodą tak uczesać w dniu ślubu ??!!! Wyszłam nie uczesana, z posklejanymi od tony lakieru włosami, 30 minut przed ceremonią ślubną!!!... Stan przyrządów fryzjerskich masakryczny- przypalone prostownice, bałagan, brak chęci współpracy między pracujacymi w salonie paniami..żenada. Drogie panie w czasie pracy zajmujemy się klientkami, doszkalaniem się a nie ploteczkami!!! NIE POLECAM wręcz ODRADZAM wizyty w tym salonie... Zmarnowany czas, niepotrzebne nerwy i pieniądze wyrzucone w błoto - dewiza tego salonu!

Kaśka G.
14 August 2014
Studio Języków Obcych Sukces - Krosno

12345

Ja chodziłam do szkoły Sukces, było całkiem dobrze. Miałam sporo konwersacji, a to mi najbardziej było potrzebne, obok gramatyki. Plus za indywidualne dopasowywanie zajęć do potrzeb kursanta. Ogólnie polecam;)

Artur M.
13 August 2014
Serwis laptopów OLIMP - Wrocław

12345

konserwowali mi laptopa, dziala cicho do dzis:))

Majk L.
09 August 2014
A & K Hurt-Market - Sklep wielobranżowy - Mielec

12345

Dobrze i tanio :D

Viola K.
06 August 2014
Performance Studio Rafał Rekowski - Stargard Szczeciński

12345

Najlepsze Studio w Stargardzie, nie oszukana farba, obsługa sympatyczna, cięcie doskonałe.

Cyryl D.
05 August 2014
ABC Biuro Rachunkowe Marzena Banaszek - Radom

12345

Polecam Biuro Rachunkowe ABC, które charakteryzuje się dużym profesjonalizmem oraz wysokimi kompetencjami pracowników.

Paweł X.
05 August 2014
Nord - Centrum ubezpieczeń - Biuro obsługi - Giżycko

12345

Obsługa tragiczna, chciałem złożyć wypowiedzenie ubezpieczenia i poprosiłem o potwierdzenie przyjęcia wypowiedzenia jednak otrzymałem odpowiedź, że Pan nie udziela takiego potwierdzenia i żebym sobie poszedł na pocztę. Zadzwoniłem do Grupy ubezpieczeniowej Generali i uzyskałem informację, że agent powinien wystawić takie poświadczenie wypowiedzenia ubezpieczenia OC (chociaż ksero podpisanego wniosku). Także nigdy więcej nie zawitam do tego biura.

Jeśli chodzi o podpisanie nowego ubezpieczenia OC to również o wiele niższe ceny znalazłem w internecie na stronach porównujących ubezpieczycieli.

Kasia M.
03 August 2014
A Studio Salon Kosmetyczny Angelika Promińska - Pobiedziska

12345

nie polecam. obsługa nie miła, właścicielka wywleka w salonie swoje rodzinne problemy. katastrofa jakaś.

Krzysztog G.
01 August 2014
Li Long - Restauracja orientalna firmy Nhieutien - Bytom

12345

Lubię kuchnię azjatycką, w L L nie jest może ona ortodoksyjna, ale to właśnie jest zaletą tej kuchni. Ceny nie są może "studenckie", ale uważam, że są adekwatne do jakości posiłków. Polecam również ziołowe napary do picia;)

Anna W.
29 July 2014
Zajezdnia Eulalia Swalarz - Nowy Targ

12345

Doskonały Bar,pyszne jedzenie,bardzo kulturalna i miła obsługa,ocena na 5 gwiazdek.

Mariusz G.
28 July 2014
Serwis laptopów OLIMP - Wrocław

12345

Solidna firma, korzystałem niejeden raz.

Agnieszka K.
26 July 2014
NZOZ Star-Med Piotr Augustyniak - Gdynia

12345

Długo wyczekiwane przez nas badanie w 3D/4D okazało się być koszmarnym przeżyciem i kilkudniową traumą. Na kazde zadane przez nas pytanie lekarz odpowiadał bardzo arogancko i często niezrozumiale. Podczas badania USG moje dziecko zasłoniło buźkę rączkami co dalo lekarzowi powód do silnego,impulsywnego wręcz UDERZANIA sprzętem w brzuch ( w ceku zmuszenia dziecka do zmiany pozycji). Podczas badania taka sytuacja miała miejsce trzy razy, skutek - obolały brzuch przez kolejne dwa dni i okropne samopoczucie. Pan Doktor potraktował mnie jak kawał mięsa. Wspomnienie wizyty, jak i zdjęcia czy płytka na której dokładnie widać wręcz przedmiotowe potraktowanie mojego dziecka miały być dla nas cudowną pamiątką a są traumatycznym i kosztownym wspomnieniem. Jako pacjentka poczułam się poniżona i bardzo dotknięta a najbardziej boli fakt ,że dzieciątką nie zdążyło się jeszcze urodzić a już ktoś zdążył je tak źle potraktować. Po wyjściu z gabinetu pociekły mi łzy, mężowi również nie udało mi się ukryć emocji. A to wszystko za jedyne 250zł.